Advertisement

Aziz Yıldırım Ali Koç : Aziz Yıldırım Ali Koç'a ateş püskürdü! - SPOR - Yeni Gazete - Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı.

Aziz Yıldırım Ali Koç : Aziz Yıldırım Ali Koç'a ateş püskürdü! - SPOR - Yeni Gazete - Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı.. Aziz yıldırım olarak soruyorum, alex'i uzun süren uğraşlar sonucu türkiye'ye getirdiğimizde kaç kişi alex'i tanıyordu? Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Bir yanda aziz yıldırım, diğer tarafta ali koç… Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı.

Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç oldu.aziz yıldırım sinirden küplere bindi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a yanıt! - Aspor
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a yanıt! - Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
İşte eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Ali koç düşmanımız değil dedi. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Aziz yıldırım da ekonomik açıdan iyi durumda biriydi. Yıldırım, yaptığı konuşmada, ali koç'la ilgili sert sözler söyledi. Aziz yıldırım olarak soruyorum, alex'i uzun süren uğraşlar sonucu türkiye'ye getirdiğimizde kaç kişi alex'i tanıyordu?

31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı.

Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Aziz yıldırım'ın ali koç'un açıklamalarından sonra yakın çevresiyle durum değerlendirmesi yaptığı ve ali koç'u topa tuttuğu öğrenildi. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç oldu.aziz yıldırım sinirden küplere bindi. Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi. Yıldırım'ın yakın çevresine biz borsaya açık bir şirketiz. Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı.

Vefa küçük'ün aziz yıldırım ve ali koç'u çağırması sonrasında olanlar oluyor. Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Koç, aziz yıldırım' ın stattan ayrılmaya hazırlandığını görünce yanına giderek moralini düzeltmeye çalıştı. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor.

Aziz Yıldırım, Ali Koç'un Kupa Teklifini Reddetti - Son ...
Aziz Yıldırım, Ali Koç'un Kupa Teklifini Reddetti - Son ... from foto.sondakika.com
Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı. Kürsüye gelen aziz yıldırım ve ali koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi.

İki başkan adayının birliktelik pozu vermesini isteyen vefa küçük'ün davetini yıldırım ve koç kabul etti.

Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi. .ali koç 'un zaferiyle sonuçlanırken, ilk sandık sonuçlarını gören aziz yıldırım stadı terk etti. Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı. Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. 31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı. Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı. Ali koç, tekrar söz alarak aziz yıldırım'ın kendisine yönelik, sayın ali koç, burada mali konuda açıklama yapacaktın.

Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Ali koç ne beyefendi birisi lan, saygıda kusur etmiyor kibir yok. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert tepki: Fenerbahçe'nin ...
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert tepki: Fenerbahçe'nin ... from static.daktilo.com
Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Onun da kalbinde ali koç'un başkan adaylığını desteklediğini biliyorum. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Aziz yıldırım da ekonomik açıdan iyi durumda biriydi. Vefa küçük'ün aziz yıldırım ve ali koç'u çağırması sonrasında olanlar oluyor. İki başkan adayının birliktelik pozu vermesini isteyen vefa küçük'ün davetini yıldırım ve koç kabul etti. Aziz yıldırım, fbtv'de önceki gün kulübün borcunun 621 milyon euro olduğunu açıklayan ali koç'a yanıt verdi. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır.

Aziz yıldırım'ın ali koç'un açıklamalarından sonra yakın çevresiyle durum değerlendirmesi yaptığı ve ali koç'u topa tuttuğu öğrenildi.

Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Koç, aziz yıldırım' ın stattan ayrılmaya hazırlandığını görünce yanına giderek moralini düzeltmeye çalıştı. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Türkiye'nin gündeminde siyasiler seçimler bulunurken, milyonlarca fenerbahçe taraftarının merakla sonucunu beklediği bir seçim daha var. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Vefa küçük'ün aziz yıldırım ve ali koç'u çağırması sonrasında olanlar oluyor. .ali koç 'un zaferiyle sonuçlanırken, ilk sandık sonuçlarını gören aziz yıldırım stadı terk etti. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç oldu.aziz yıldırım sinirden küplere bindi.

Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu aziz yıldırım. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır.

Posting Komentar

0 Komentar